I Essentiel har vi en vision om at skabe et brand med de reneste og mest gennemsigtige produkter i kosttilskudsbranchen.

Det er vores mission at udfordre det eksisterende marked og give dig som forbruger rene og naturlige produkter. Vi arbejder med udgangspunkt i en cirkulær tankegang til gavn for mennesker, dyr og miljø.

Ideen

Ideen til Essentiel udsprang af forundringen over ikke at kunne finde et naturligt kosttilskud uden tilsætningsstoffer og bindemidler.

Det var vores overbevisning, at det måtte være muligt at udvikle kosttilskud udelukkende med vitamin- bærende ingredienser baseret på indmad fra danske kvæg. Og intet andet.

Hermed var grundstenen til Essentiel lagt. Dette blev efterfulgt af 11⁄2 års hårdt arbejde med udvikling af det produkt, vi har i dag.

Essentiel er en virksomhed, hvis ambition er at levere de bedste, reneste og mest naturlige kosttilskud på markedet – med skyldig hensyntagen til miljø og dyrevelfærd.

Vores bagland

Vi har etableret virksomheden Essentiel i 2020 – blandt andet med support fra
  • –  DTU Link der er har hjulpet os med at udvikle og skalere vores startup med fokus på bæredygtig teknologi.
  • Health Nordica der er eksperter i helsekostproduktion, har hjulpet os med kontakter til samarbejdspartnere og med at få alle nødvendige tilladelser til vores første produkt på plads
  • –  Stensved Slagtehus der er vores leverandør af råvarer (indmad) til vores nuværende og kommende produkter.

Fremtiden

Vores første produkt – Essentiel-kapslen – er nu på markedet, og vi er i fuld gang med at udvikle nye produkter, samt lave samarbejder med ligesindede producenter for at gennemføre vores mission.